Uw klassieke auto verkopen aan de best haalbare marktprijs!


Classic car auctions


Bjorn Syx Auctions

Bjorn Syx classic car auctions staat in voor de online koop en verkoop van uw auto. Dit zijn auto's van meestal voor 1990 alsook de instant classic auto's die bij het verlaten van de fabriek al bijzonder zijn. Voor alle merken kan u bij ons terecht, van Jaquar, Mercedes tot een Fiat 500 of VW kever. Ongeacht of de auto een restauratie object is of in top conditie verkeert.

Online verkoop in combinatie met enkele kijkdagen

Omdat we enkel online verkopen via gespecialiseerde websites, hebben we een groot bereik van potentiƫle klanten over heel Europa. Zo kunnen wij een grote collectie klassieke auto's aanbrengen bij een breed publiek. Een aantal keer per jaar organiseren we ook kijkdagen in ons veilinggebouw te Poperinge. Van elke auto maken we een uitgebreid fotoverslag in onze professionele fotostudio en in combinatie met alle essentiƫle specificaties en bijhorende info plaatsen we dit op onze partner veilingsites

Geen vaste kosten

Wij rekenen geen vaste kosten, ook al wordt uw auto niet verkocht. Bij een geslaagde verkoop wordt enkel een veilingkost (17% van de verkoopprijs + 21% btw enkel op de veilingkost) aangerekend ten laste van de hoogste bieder.

Correcte waardebepaling van uw auto

Door onze jarenlange ervaring met het verkopen van classic en collectable auto's kunnen wij in overleg met u een realistische verkoopprijs bepalen. Op die manier bent u zeker van een correcte waardebepaling van uw auto. En alles wat boven de minimumprijs geboden wordt gaat rechtstreeks naar u.

Bjorn Syx

Ouderdomseweg 26a,
8970 Poperinge
Bereken uw route
BTW BE0667 562 215