Monteberg rally Paul VS Bjorn


Stefaan Stouf, winnaar in Historic, werd vierde algemeen met zijn Ford Sierra Cosworth 4x4 na een foutloze en vooral indrukwekkende wedstrijd. "We hebben de ganse dag hard aangevallen en ik ben vooral tevreden dat de motor van de Sierra betrouwbaar was. Dit smaakt natuurlijk naar meer, al ken ik de rest van ons programma nog niet," vertelde Stouf. Bjorn Syx kon uiteindelijk de tweede plaats veroveren met zijn BMW M3 E30, een halve seconde voor Paul Lietaer, die tot het uiterste ging met zijn Ascona 400.

"Stouf was gewoon te sterk. Ik heb het geprobeerd, maar zijn Sierra was echt te sterk," vertelde Syx, die in Poperinge een tweede plaats vierde. "Het was een felle strijd met de Opel Ascona 400 van Paul. Dit was mijn eerste rally met mijn nieuwe BMW M3 E30. Het is wel dezelfde versie als mijn vorige, dus geen nieuwe evolutie."

"Ik heb er enorm voor gevochten en dan is het erg jammer om te stranden op een halve seconde. De Sierra kon ik niet volgen, maar de M3 had ik wel kunnen kloppen. Met de nieuwe ophanging stuurt de Ascona 400 als een droom. De wagen is bijzonder efficiƫnt en stabiel," besloot Paul Lietaer

Media

Sponsors

Vanrobaeys
Naert Kristof
LV metal
Calis
Frank de muer
Jacques del'haye
Andy careye
vivaldi
Mahieu construct

Bjorn Syx

Ouderdomseweg 26a,
8970 Poperinge
Bereken uw route
BTW BE0667 562 215